Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

duifhuizen oud beijerland

Dit was het begin van de winkelketen van Duifhuizen. Zelf maakte hij ook fotos met als meest bijzondere exemplaren die van het vertrek.


Oud Beijerland Hometown Of Duifhuizen Hq Mijnsheerenland Nederland Rivier

Duifhuizen Boeken en Muziek is een christelijke boekhandel in het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

. Is located in Oud Beijerland ZUID-HOLLAND Netherlands and is part of the Other Financial Investment Activities Industry. Bel onze doorschakeldienst het is mogelijk dat de informatie niet gevonden kan worden. Al ruim zestig jaar hebben we ervaring opgedaan binnen de organisatie Taxi Duifhuizen de voorganger van Taxi Hoeksewaard. Openingstijden Duifhuizen Hoofdkantoor Willem Beukelszstraat 13 in Oud-Beijerland.

Office in Oud-Beijerland Zuid-Holland. Duifhuizen markexploitatie is sinds jaar en dag leverancier van marktkramen in de regio Zuid-Holland en ver daar buiten. Duifhuizen Oud-Beijerland is het startpunt van de jarenlange historie en traditie. Sinds 1990 houden we ons bezig met het verhuren van marktkramen aan bedrijven en particulieren.

Duifhuizen Reparatie BV Anthony Fokkerstraat 3 3261 LB Oud-Beijerland Bel ons nu. Voor reparatie van al uw tassen en koffers. Deze vestiging van Duifhuizen aan de Willem Beukelszstraat 13 in Oud-Beijerland is vandaag geopend van 0900 tot 1700. Duifhuizen Boeken en Muziek is een christelijke boekhandel in het gezellige centrum van Oud-Beijerland.

Ook nu zorgen wij er weer voor dat we dagelijks 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar staan voor uw vervoer van A naar B. Openingstijden Duifhuizen Oud-beijerland. Addy Duifhuizen Marktkramenverhuur voor weekmarkten braderien en themamarkten. 90 Meer informatie nodig over.

Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog was hij 19 jaar. Arie Duifhuizen werd in 1921 geboren in Oud-Beijerland. In en na de oorlogsjaren bouwde hij een mooie fotocollectie op opgeslagen in een lijvig album. 122 likes 4 talking about this.

Je bent bij deze tassen- en kofferwinkel aan het juiste adres voor een persoonlijk advies en mooie kwalitatieve producten. 448 likes 1 was here. Het taxibedrijf in Oud-Beijerland Hoeksche Waard Taxi Hoeksewaard voor taxivervoer en meer. 90 ctmin en eventueel doorverbonden gesprek.

De tassenwinkel in Oud-Beijerland staat ook nu nog garant voor service en kwaliteit. Gevestigd Boomgaardstraat 1 maar de ingang van de winkel bevindt zich aan de Oost Voorstraat naast de ING Bank en tegenover het Oude Raadhuis. U kunt deze week. Gevestigd Boomgaardstraat 1 maar de ingang van de winkel bevindt zich aan de Oost Voorstraat naast de ING Bank en tegenover het Oude Raadhuis.

Bel 0906 - 0400 175. Has 143 total employees across all of its locations and. Na verloop van tijd kwamen vier van zijn zoons in het bedrijf en werden er meerdere winkels geopend in Zeeland Zuid-Holland en Gelderland. Duifhuizen was lederbewerker van beroep en maakte in die tijd ook nog zelf producten voor zijn winkeltje in Oud-Beijerland.

Hij woonde destijds op de Havendam.


Kasteelboerderij Oud Beijerland Z H Nederland Arnhem Gebouwen


Voormalig Gemeentehuis Oud Beijerland Nederland Holland Bezienswaardigheden


Magazijnverkoop Duifhuizen Tassen Koffers Oud Beijerland 26 05 27 05 Koffers Tassen Jassen


Oude Raadhuis Te Oud Beijerland Mijnsheerenland Eiland


Oud Beijerland House Styles Mansions Netherlands

Posting Komentar untuk "duifhuizen oud beijerland"